Tunus Ticaret Heyeti 20-23 Kasım 2023

Sayın Üyemiz;

Türkiye İhracatçılar Meclisinden alınan bir yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri (OAİB) organizasyonu ile 20-23 Kasım 2023 tarihleri arasında Tunus’a yönelik tüm sektörleri kapsayan genel nitelikli bir Ticaret Heyeti gerçekleştirileceği, Tunus’un başkenti Tunus şehrini kapsayacak söz konusu organizasyonda Tunus’tan iş insanlarının davet edileceği nitelikli iş görüşmelerinin öngörüldüğü bildirilmektedir.

Yazı devamında bahse konu heyete başvuru için son tarihin 29 Eylül 2023 Cuma günü mesai bitimi olduğu, bu tarihe kadar delegations.tim.org.tr/event/tunisia-tunis-2023 internet adresinde yer alan Başvuru Formu’nun eksiksiz olarak doldurulmasının gerektiği ve firmalarımızdan ekonomi sınıfı uçak biletli katılım paketi için 1.000 USD tahsil edileceği bildirilmektedir.

Başvurular, Makine ve Aksamları, Demir ve Demir Dışı Metaller, Tekstil ve Hammaddeleri (Pamuk, Pamuk İpliği ve Pamuklu Dokuma Ürünleri), Hazır Giyim ve Konfeksiyon, Kimyevi Maddeler ve Mamulleri (Plastik, Madeni Yağlar ve Mineral Yakıtlar), Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri, Otomotiv Endüstrisi, Elektrik Elektronik, Gıda, Mermer başta olmak üzere tüm sektörlere açıktır.

Heyete katılım, başvuru formlarının doldurulması ve ödeme dekontlarının Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği [email protected].tr e-posta adresine ulaştırılmasıyla kesinleşecektir.

Heyete İlişkin Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ve Taslak Program aşağıda yer almaktadır.

Bilgilerinize.

Saygılarımızla.