Amerika Birleşik Devletleri Genel Ticaret Heyeti_28 Şubat-3 Mart 2023

İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'nden alınan bir yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığı ile Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) koordinasyonunda, Bakanlığımız Uzak Ülkeler Stratejisi kapsamında potansiyel pazar niteliğindeki ülkelere yönelik ihracatımızda artış sağlanması ve ihraç ürünlerimizin tanıtımı amacıyla sektörel nitelikli ticaret heyetleri düzenleneceği ifade edilmektedir. 

Bu kapsamda, anılan Genel Sekreterlik tarafından 28 Şubat-3 Mart 2023 tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri'ne yönelik tüm sektörleri kapsayan genel nitelikli bir ticaret heyeti gerçekleştirilecek olup New York şehrini kapsayacak organizasyonda Amerika Birleşik Devletleri'nden iş insanlarının davet edileceği nitelikli iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Bahse konu ticaret heyetine başvurular 2 Ocak 2023 Pazartesi günü mesai bitimine kadar alınacaktır. Bu tarihe kadar https://delegations.tim.org.tr/event/usa-new-york-2023/company/register internet adresinde yer alan başvuru formunun eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir. Firma bazlı yapılacak ön çalışmanın ardından nihai katılımcılar belirlenecektir. Ekonomi sınıfı uçak bileti, konaklama, toplantı, transfer ve tercüman giderlerinden oluşan katılım bedeli 2.000 USD olarak belirlenmiştir. Eşleştirme çalışmaları kapsamında ön değerlendirme yapılan ve katılımı uygun görülen firmalara konuya ilişkin bilgilendirme e-posta aracılığıyla yapılacaktır. Ön başvuruları olumlu sonuçlanan firmaların heyete katılımları ödeme dekontları [email protected] adresine ulaşmasıyla kesinleşecektir.

Bilgilerinize sunarız. 

 

Ek: Taslak Program ve Bilgi Notu

 

Ayrıntılı Bilgi için:

Seda Taşdemir / [email protected] / 0212 454 05 54

Mehmet Dicleli / [email protected] / 0212 454 05 23

İlgili Dosyalar