CEZAYİR TİCARET HEYETİ, 4-7 ARALIK 2023

Sayın Üyemiz,

TİM'den alınan bir yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Uludağ İhracatçı Birlikleri organizasyonu ile 4-7 Aralık tarihleri arasında Cezayir’e yönelik tüm sektörleri kapsayan genel nitelikli bir Ticaret Heyeti gerçekleştirilecek olup, Cezayir şehrini kapsayacak söz konusu organizasyonda Cezayir’den iş insanlarının davet edileceği nitelikli iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir.


Anılan yazıda, bahse konu heyete başvuru için son tarihin 30 Eylül 2023, Cumartesi günü mesai bitimi olduğu ve bu tarihe kadar https://delegations.tim.org.tr/event/algeria-algeria-2023/company/register linkinde yer alan Başvuru Formu’nun eksiksiz olarak doldurulmasının gerekmekte olduğu, heyete katılmak isteyen firmalardan ekonomi sınıfı uçak biletli katılım paketi için 27.000-TL tahsil edileceği belirtilmiştir.

Bahse konu yazıda ek olarak heyete katılımın, başvuru formlarının doldurulması ve ödeme dekontlarının UİB’e ([email protected]) ulaştırılmasıyla kesinleşeceği bildirilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.