Hong Kong Özel İdari Bölgesi Baş Yöneticisi Carrie Lam ile Görüşme, 5 Şubat 2021

Hong Kong Ekonomi ve Ticaret İşleri Avrupa Birliği nezdindeki Özel Temsilciliği HKETO Brüksel ve Berlin Ofisleri tarafından, Türkiye'den DEİK ve Avrupa Birliği ülkelerinden iş dünyasını temsil eden kurumların destekleriyle, 5 Şubat 2021 Cuma günü Türkiye saati ile 12.00-13.00 arasında, Hong Kong'un Avrupa iş çevrelerine sunduğu iş fırsatlarına yönelik Hong Kong Özel İdari Bölgesi Baş Yöneticisi Sayın Carrie Lam ile doğrudan diyalog temalı online bir toplantı düzenlenecektir.

 

Avrupa Politika Merkezi Başkanı ve Baş Ekonomisti Dr. Fabian Zuleeg'in moderatörlüğünde gerçekleşecek toplantıda, Hong Kong Özel İdari Bölgesi Ticaret ve Ekonomik Kalkınma Sekreteri Sayın Edward Yau, Çevre Sekreteri Sayın Wong Kam-sing ve Maliye ve Hazine Sekreteri Sayın Christopher Hui Hong Kong ekonomisi, geleceğe yönelik beklentiler gibi konularda bilgi vermek ve soruları yanıtlamak üzere etkinliğe katılacaktır.

 

Toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin https://zoom.us/webinar/register/6016100389124/WN_i92vbaJsS5qYwjK4IjjWwg linki üzerinden kayıt yaptırmaları ve etkinlik kapsamında yanıtlanmasını istedikleri sorularını [email protected]  adresine iletmeleri gerekmektedir.

 

Toplantıyla ilgili detaylı bilgi ve tanıtım broşürü ekte yer almaktadır.

 

Bilgilerinize sunarız.

PAYLAŞ