Katar Ticaret Heyeti 29 Şubat - 4 Mart 2020

Sayın Üyelerimiz,

T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu, TİM organizasyonu ve THY iş birliği ile 29 Şubat – 4 Mart 2020 tarihleri arasında Katar Devleti'nin başkenti Doha'ya yönelik bir Ticaret Heyeti düzenlenecek olup, söz konusu organizasyonda Türkiye-Katar iş forumunun yanı sıra her iki ülke girişimcilerini buluşturan ikili firma görüşmelerinin (B2B) gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

Pazar payının artırılması ve her iki ülkeye yönelik yeni iş ve yatırım imkânlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek heyete, inşaat malzemeleri, gıda, gıda dışı hızlı tüketim malları, mobilya, mücevherat, otomotiv yedek parça sektörleri başta olmak üzere demir – çelik, elektrik – elektronik ve beyaz eşya, prefabrik yapılar, tekstil - hazır giyim, halı, soğutucular, klima cihazları, sıhhi tesisat, valfler, tarım makineleri, tekstil makineleri, yangına dayanıklı kablolar, paratonerler, alçıpan levhalar, kişisel bakım ürünleri, plastik mutfak eşyaları sektörlerinde faaliyet gösteren ve uluslararası standartlara göre imal ve ihraç eden firmalarımızın katılımlarında fayda görülmektedir.

Bahse konu heyete son başvuru tarihi 24 Ocak 2020 Cuma günü mesai bitimidir. Bu tarihe kadar https://bit.ly/2MOpn7d   internet bağlantısında yer alan Başvuru Formu'nun eksiksiz olarak doldurulması ve organizasyon kapsamındaki ekonomi sınıfı uçak bileti, konaklama, toplantı ve transfer giderlerinden oluşan 9.500,00-TL tutarındaki katılım bedelinin Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin Vakıfbank Güneşli Ticari Şb. (Şube Kodu: 1248) IBAN No: TR58 0001 5001 5800 7261 1743 61 numaralı hesabına yatırılması ve ödemeye dair banka dekontlarının [email protected] e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Heyete katılım kontenjanla sınırlı olup, yapılan başvurular ödeme dekontları Türkiye İhracatçılar Meclisi'ne ulaştıktan sonra kesinleşmektedir. Heyet hazırlık çalışmaları kapsamında uçak biletleri kesildikten ve otel rezervasyonları yapıldıktan sonra katılımcının katılımını iptal etmesi durumunda ücret iadesi yapılamamaktadır.

Bilgilerinize saygılarımızla sunarız.

PAYLAŞ