Latin Amerika Sanal Genel Ticaret Heyeti (19-23 Nisan 2021)

T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ve Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyonu ile 19-23 Nisan 2021 tarihleri arasında Latin Amerika'ya (Arjantin, Şili, Uruguay, Paraguay) yönelik bir Sanal Ticaret Heyeti düzenlenecek olup, bahse konu ülkelerden iş insanlarının ortak bir dijital platforma davet edileceği nitelikli sanal iş görüşmeleri gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

 

Bahse konu Sanal Ticaret Heyeti Çelik, Çimento, Cam, Seramik Ve Toprak Ürünleri, Demir ve Demir Dışı Metaller, İnşaat Malzemeleri, Makine ve Aksamları (Madencilik ve Tarım İçin Makine ve Yedek Parçalar) Elektrik-Elektronik (Elektrik Malzemeleri Ve Ekipmanları) Mutfak Eşyaları, Kimyevi Maddeler ve Mamulleri (Tıbbi Malzemeler, Borular), Motor sektörleri başta olmak üzere ilgili sektörlerde iştigal eden azami 25 firmamızın katılımları ile gerçekleşecektir.

 

Başvuru ve ödemeler için son tarih 5 Mart 2021 Cuma günü saat 17:00'dir. Son Başvuru tarihine kadar başvuran firmalar, başvuru ve ödeme tarihlerine göre önceliklendirilecek ve azami 25 firma kontenjanının dolması halinde başvuruların alımı son başvuru tarihinden önce kapanacaktır.

 

Heyete ön başvuru için https://bit.ly/3rYDNDU internet bağlantısında yer alan başvuru formunun eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir. Formda belirtilen bilgiler doğrultusunda B2B Eşleştirme firması başvuran firmalara özel nitelikli iş görüşmesi yapılıp yapılamayacağına dair ön araştırma yapacaktır. Ön araştırmanın olumlu sonuçlanması durumunda firmalar e-posta yoluyla bilgilendirilecektir ve heyete kesin katılım için organizasyon kapsamındaki B2B eşleştirme, tercümanlık, teknik altyapı, reklam & tanıtım giderlerinden oluşan 3.900-TL tutarındaki katılım bedelinin firmalara bildirilecek kanallar ile ödenmesi ve ödemeye dair banka dekontlarının [email protected]  e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

 

Latin Amerika Sanal Ticaret Heyeti kapsamında;

- Heyete katılım her bir firma için azami 3 kişi ile sınırlı olup, ödemeler firma başı olarak alınacaktır.

- Heyete katılımın kontenjanla sınırlı olması sebebiyle, başvuru ve ödemelerin son güne bırakılmaması önem arz etmektedir.

- Heyete katılım, başvuru formunun doldurulup ödeme yapılması ile kesinleşmektedir. Heyete katılım, katılımcı tarafından iptal edildiği takdirde başvuru bedeli iade edilememektedir.

Türk katılımcı listesi kesinleştikten sonra firma eşleştirme çalışması gerçekleştirilecek olup, yabancı potansiyel satın alımcılar etkinliğe davet edilecektir.

- B2B görüşmeleri esnasında katılımcı firmalarımız eşleştirme yapılan yabancı firmalarla bireysel olarak görüşecektir. İhtiyaç halinde tercümanlık hizmeti verilecektir.

 

Etkinlik Taslak Programı:

• 19 Nisan 2021 - Webinar (Zoom programı aracılığı ile - https://zoom.us/ )

* Saat detayları netleştirildiğinde, bilgi www.tim.org.tr adresinde ve TİM mobil uygulamasında paylaşılacaktır.

• 19-23 Nisan 2021 - İkili İş Görüşmeleri

(Zoom programı aracılığı ile - https://zoom.us/ )

Ayrıntılı Bilgi:

Mehmet CESUROĞLU: [email protected]  0212 454 04 86

Fadime Nebile MERCAN: [email protected]  0312 472 05 60

PAYLAŞ