TİM İnovaLİG 2020

Sayın Üyelerimiz,

 

Ülkemiz ihracatının tek çatı kuruluşu olan Türkiye İhracatçılar Meclisi, 100 bini aşkın üyesiyle, Türkiye'nin yüksek katma değerli ihracat ile büyümesini desteklemek amacıyla inovasyon, Ar-Ge, tasarım ve markalaşma odağında kapsamlı projeler gerçekleştirmektedir. Bu minvalde, Türkiye'nin ilk inovasyon geliştirme programı olan İnovaLİG, 2014 yılından itibaren bu yana yoğun bir ilgi ve katılımla düzenlenmektedir.

İnovaLİG ile şirketler hem inovasyon yetkinlikleri bazında yarışmakta hem de inovasyon kültürlerini interaktif bir platformda geliştirme fırsatı bulmaktadır. İnovasyon değerlendirmesini tamamlayan her firmaya, kapsamlı inovasyon değerlendirme ve kıyas analizi raporu ücretsiz olarak sunulmaktadır. İnovaLİG sayesinde firmalarımız, yıllar içerisinde inovasyon gelişimlerini takip ederek orta ve uzun vadeli inovasyon vizyonlarını geliştirmektedirler. İnovaLİG'de şampiyon olan firmalar, her yıl Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımı ile düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası'nda ödüllerini alırken, tüm ulusal mecralarda programın ve başarılı firmaların tanıtımı yapılmaktadır.

Türkiye'nin ilk inovasyon geliştirme programı olan ve her yıl ülkemizin inovasyon şampiyonlarını belirleyen İnovaLİG programı bu yıl 7. kez gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda firmalarımızı yıllar itibariyle inovasyon gelişimlerini görmesi, hem de inovasyon alanında edindiğimiz uluslararası tecrübeye ortak olmaları için 31 Mart 2021 tarihine kadar www.inovalig.com adresinden İnovaLİG 2020'ye ücretsiz olarak katılmaya davet etmekteyiz.

 

Saygılarımızla

PAYLAŞ