Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan VI. İş Forumu, 14 Aralık 2021

Sayın Üyemiz,

 

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden alınan bir yazıda, DEİK'ten alınan bir yazıya atfen, T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ve DEİK organizasyonunda 2012 yılından itibaren Türkiye, Gürcistan ve Azerbaycan'ın çeşitli şehirlerinde gerçekleştirilen Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan İş Forumlarının (TAG İF) altıncısının 14 Aralık 2021 tarihinde Bakü'de yapılmasının planlandığı belirtilmektedir.

 

Söz konusu İş Forumuna T.C. Ticaret Bakanı Sayın Mehmet Muş, Gürcistan Cumhuriyeti Ekonomi ve Sürdürülebilir Kalkınma Bakanı Sayın Natela Turnava, Azerbaycan Cumhuriyeti Ekonomi Bakanı Sayın Mikayil Cabbarov'un yanı sıra üç ülkenin iş dünyası örgütlerinin yöneticilerinin ve iş insanlarının katılacağı ifade edilmektedir.

 

Girişimcilere önemli iş fırsatları sunan Azerbaycan ve Gürcistan'da pazar payımızın arttırılması ve adı geçen ülkelere yönelik yeni iş birliği imkanlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek İş Forumu kapsamında üç ülke girişimcileri arasında ikili iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesi öngörülmektedir. Etkinliğin taslak programı ekte sunulmakta olup, üç ülkeden katılımcı heyet listeleri ve programa ilişkin güncellemeler, katılım teyidi veren firma temsilcilerine bilahare iletilecektir.

 

Bahsi geçen etkinliğe katılmayı arzu eden üyelerinizin en geç 8 Aralık 2021 Çarşamba günü mesai bitimine kadar https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/1343/17658 adresi üzerinden online kayıt yapmaları gerekmektedir. Ayrıca, etkinlik çerçevesinde üç ülkeden firma ve kuruluşlar arasında iş birliği anlaşmalarının imza töreni planlanmakta olup, karşı taraftan muhatapları ile mutabık kalarak imza töreninde yer almak isteyen firma temsilcilerinin DEİK/ Türkiye-Avrasya İş Konseyleri Bölge Direktörlüğü (Lenura Özsaraç, tel.: +90212 3395059, e-posta: [email protected]) ile iletişime geçmeleri önem arz etmektedir.

 

Ek1 : Taslak Program (1 sayfa, Türkçe)

Ek2 : Katılım Koşulları (1 sayfa, Türkçe)

 

Bilgilerinize sunarız.

PAYLAŞ