Türkiye-Tayvan İş Konseyi, Taipei Heyet Ziyareti (1-5 Ekim 2019)

DEİK/Türkiye-Tayvan İş Konseyi tarafından 1-5 Ekim 2019 tarihleri arasında Taipei'e heyet ziyareti düzenlenecektir. Ziyaret kapsamında 2 Ekim 2019 tarihinde İş Konseyi Karşı Kanat Kuruluşu CIECA (Chinese International Economic Cooperation Association) iş birliği ile Türkiye-Tayvan İş Konseyi Ortak Toplantısı ve aynı tarihte Türkiye'nin ihracat potansiyeli ve yatırım ortamının tanıtılmasına yönelik “Turkey: The Bridge Between Asia and Europe” seminerinin düzenlenmesi öngörülmektedir.

2018 yılı itibariyle yaklaşık 286 milyar dolarlık ithalat potansiyeline sahip olan ve yüksek kişi başına düşen milli geliri ile Tayvan'ın 1.9 milyar dolar olarak gerçekleşen Türkiye ile olan ticaret hacminde, Türkiye'nin ihracatında hammaddelerin öne çıktığı, buna karşın Tayvan'dan ithal edilen ürünler içerisinde elektrikli ve elektronik cihazların öne çıktığı görülmektedir. Tayvan'ın başta makine sanayii olmak üzere, bilgi teknolojileri, gıda, demir- çelik, yapı malzemeleri, otomotiv parçaları ve yazılım endüstrisinden gelecek firmaların katılım sağlayacağı söz konusu toplantıda iki ülke arasındaki iş birliği ve yatırım fırsatları değerlendirilerek ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir.

Bahse konu heyet ziyaretine başta turizm, otomotiv, gıda, gıda işlemesi sektörleri olmak üzere Tayvan'a ihracat yapan ya da ihracat yapmayı düşünen firmaların katılımlarında büyük fayda görülmektedir. Bu çerçevede anılan heyet ziyaretine katılmak isteyen firma temsilcilerinin, en geç 11 Eylül 2019 Çarşamba günü mesai bitimine kadar https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/981/12985  linkinde yer alan online katılım formunu eksiksiz doldurmaları ve DEİK üyesi firmalar için 10.000 TL, DEİK üyesi olmayan firmalar için 11.000 TL olan Paket Program Bedelini aşağıda belirtilen hesaba yatırmaları gerekmektedir.

(Paket Program: İstanbul-Taipei, Taipei-İstanbul uçak biletleri; Taipei-Kaohsiung, Kaohsiung-Taipei hızlı tren biletleri; Taipei'de 4 gece konaklama; sosyal program; transferler ve toplantılara katılım bedelidir.)

HESAP ADI: T. İŞ BANKASI GALATASARAY - BEYOĞLU ŞB. (1011 )

SWİFT : ISBKTRISXXX

DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER KURULU / ASYA PASİFİK: TR68 0006 4000 0011 0111 7015 60 TL

Önemli Not 1: Programın dili İngilizcedir.

Önemli Not 2: Umuma Mahsus Pasaport hamillerine sınırda vize uygulaması vardır. Söz konusu vize başvuruları https://visawebapp.boca.gov.tw/  linkinden gerçekleştirilmektedir.

EK: TASLAK PROGRAM

PAYLAŞ