Ülke Bilgilendirme Seminerleri ve Ticaret Müşavirleri/Ataşeleri ile Birebir Görüşme Etkinliği, 29-30-31 Ocak 2020

Sayın Üyemiz,

 

TİM'den gelen bildirimde; TC. Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda TİM ve İMMİB organizasyonunda 29-30-31 Ocak 2020 tarihlerinde İstanbul Dış Ticaret Kompleksi'nde Ülke Bilgilendirme Seminerleri ve Ticaret Müşavirleri/Ataşeleri ile Birebir Görüşme Etkinliği düzenleneceği ifade edilmektedir.

Söz konusu etkinlik kapsamında, ABD, Rusya, Fransa, Polonya, Romanya, Ukrayna, Gürcistan, Güney Kore, Filipinler, Suudi Arabistan'da görev yapmış Ticaret Müşavirleri/Ataşeleri tarafından ülke bilgilendirme sunumları gerçekleştirilecek olup ayrıca firmalarımız Ticaret Müşavirleri/Ataşeleri ile birebir görüşme imkânı da bulacaklardır.

Programı ekte yer alan etkinlik ücretsiz olup programın yoğunluğu nedeniyle bir firma azami üç Ticaret Müşaviri/Ataşesi ile görüşme yapabilecektir. Söz konusu etkinliğe katılmak isteyen üyelerimizin bugün mesai bitimine kadar http://uyeler.immib.org.tr/rezervasyon randevu sistemi linkinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir.


Randevu Sisteminin Kullanımı Adımları:
1. Öncelikle randevu sistemine kayıt olarak, mail adresinize gelen şifre ile oturum açınız.
2. Birebir görüşme gerçekleştirmek istediğiniz tarih ve ülkeyi seçerek ekle butonuna tıklayınız.
3. Birden fazla ülke temsilcisi ile görüşme yapmak için tarih ve ülke seçim işlemini tekrarlayınız.
4. Ülke Bilgilendirme Seminerlerine katılım kaydınız için “Katılacağınız Sunumlar” alanından seçim yapınız.
5. Randevularınızda değişiklik yapmak istemeniz durumunda istediğiniz zaman sisteme yeniden giriş yaparak bu işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

 

Bilgilerinize sunarız.

 

Program için tıklayınız.

PAYLAŞ